Conspiracy

Take the Crown

Conspiracy: Take the Crown je posebna draft edicija namenjena igranju v skupinah igralcev - idealno štirje igralci na skupino.
V ediciji se nahajajo karte katere lahko vplivajo z lastnostmi na igre že v času draftanja in celo karte katere vplivajo na sam potek drafta.

Take the Crown nam prinaša 4 nove mehanike in nov koncept.

Pa gremo najprej k novemu konceptu: 
Imenuje se "Monarch". Je posebna lastnost katero lahko prejme igralec, če je igralec Monarch pomeni, da na koncu svoje poteze vleče karto. Dobi se na 3 načine: 1. igraš karto katera ima lastnost, da postaneš Monarch; 2. pošast katero kontroliraš uspešno naredi combat damage igralcu, ki je monarch in tretji način je, da igralec kateri je trenutno Monarch zapusti ali pa je izločen iz igre - v tem primeru postane Monarch tisti igralec, ki ima naslednjo potezo.

Nove mehanike so sledeče:

  • Melee - je triggered keyword ability, ki da pošasti s to mehaniko +1/+1 za vsakega igralca katerega napadamo,
  • Goad - je keyword action, ki prisili pošast, da do naslednje poteze igralca, ki je igral spell z Goad napade vsakič, ko lahko in napade kogarkoli drugega razen igralca, ki je igral Goad spell,
  • Council's dilemma - je ability word kateri omogoča igralcem, da glasujejo za možnosti katere podaja karta z Council's dilemma,  
  • Double agenda - je keyword ability kateri nam omogoča, da pred pričetkom igre na listek papirja zapišemo dve karti. Kadar želimo med igro lahko oznanimo kateri karti smo imenovali in kaj karta z Double agenda naredi z njima.

Pridruži se nam na draftu edicije Conspiracy: Take the Crown in postani Monarch!

March 23, 2018
00:00

Leave a Reply